Specialist in feestverhuur

Een feest bouwen is fantastisch, maar vraagt hopen planning, voorbereiding en werk. Levi Party Rental neemt een groot deel van dat werk over van evenementenbureaus, cateringbedrijven, ondernemingen en particulieren. Bij ons kunt u al uw feestmateriaal huren. Van de tafels, stoelen, messen, vorken en glazen over de tapinstallatie, diepvries, koelkast en oven tot de decoratie, bloemen en planten. Hoe uw droomevent of -feest er ook uitziet, bij ons vindt u de materialen om uw party vorm te geven.

Ons aanbod

Dinner in the woods by Atelier Pierre

Vraag naar onze inspirerende cataloog

Kunt u nog inspiratie gebruiken voor de inrichting van uw feest of event? Vraag naar onze uitgebreide catalogus vol feestmateriaal of download hem van onze website en doe 1001 ideeën op! U kunt ook een kijkje komen nemen in onze vernieuwde toonzaal voor feestverhuur. Zo kunt u nog beter beoordelen welke party-items bij uw event passen.

Cataloog aanvragen

Grid image 1

Plant your event

Op zoek naar wat plant power? Of misschien zelfs wat flower power? Bij FÆK zit je aan het juiste adres.

What’s in a name… FÆK verhuurt artificiële bomen, -planten en -bloemen van de hoogste kwaliteit. Verwacht je niet aan een jungle vol plastiek, wel aan stijlvol, levensecht groen.

FÆK verhuurt planten met passie en durf. Zonder gesnoei.

Bekijk het aanbod

24 uur tot uw dienst

Een feest of event houdt zich niet aan kantooruren en wij dus ook niet! U kunt 24 uur per dag en 7 dagen op 7 rekenen op technische bijstand. Wij geven ook inspirerende tips voor de inrichting van uw locatie, helpen u met het kiezen van de juiste party-items en brengen alle materialen tot bij u. Als u wilt, helpen wij u zelfs met het opstellen, opbouwen of installeren. Da’s al een hele zorg minder. Maak het u gemakkelijk en bel Levi Party Rental op 09/230 66 77 of contacteer ons online.