Beste klant,

 

Na zorgvuldige overweging en met het oog op het handhaven van de hoogste normen van service en kwaliteit, zijn wij genoodzaakt een kleine aanpassing te maken in onze tarieven. Vanaf 1 februari zal er een prijsstijging van 2,25% worden doorgevoerd op onze verhuurprijzen. Deze tariefwijziging zal geen invloed hebben op onze transportprijzen, deze blijven ongewijzigd.

Deze aanpassing is noodzakelijk om te kunnen blijven investeren in de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, en om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. We begrijpen dat prijswijzigingen altijd gevoelig zijn, maar we willen benadrukken dat we er alles aan doen om competitieve tarieven te behouden en tegelijkertijd te blijven investeren in verbeteringen voor jouw evenementen.

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en we willen benadrukken dat we ons blijven inzetten voor het leveren van uitstekende service en hoogwaardig materiaal voor al je evenementenbehoeften.

Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen over deze tariefaanpassing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd bereid om je te helpen en staan open voor feedback.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tommy Lejeune - Zaakvoerder LEVI

Timothy Lejeune - Zaakvoerder LEVI