LEVI, Pleasures Boutique en Bevas Events toveren feestzaal Blanc Fixe om tot FABRIQUE, een urban food bar en secret garden.

De horeca, eventsector en verhuurfirma’s zijn hard getroffen door Covid-19. In bijzondere tijden ontstaan dynamische samenwerkingen en dat is ook het geval bij het nieuwe pop-up concept FABRIQUE. Vanaf 16 Juli wordt de feestlocatie Blanc Fixe in Drongen omgetoverd in een heuse zomerpop-up. Pleasures Boutique, Levi Party Rental en Bevas Events slaan de handen in mekaar om deze Gentse parel om te toveren tot een Urban oase net buiten Gent.

Een zomerbar, friendstables, urban food, een restaurant waar je lekker kan eten in een gezellige sfeer. Kortom, eten en drinken in gezellige maar ook veilige omgeving. Dat is wat je mag verwachten van de nieuwe pop-up zomerbar FABRIQUE.

FABRIQUE is te vinden bij Blanc Fixe, Drongenstationstraat 2 in Drongen en is van woensdag tot zondag geopend van 16u tot 1u. Er zijn zowel outdoor als indoor mogelijkheden.

Reservaties kunnen online via fabriquepopup.be

Culinair genieten in de secret garden, guilty pleasures in de Urban food 

Het culinaire gedeelte wordt verzorgt door Pleasures Boutique, bekend om zijn lunchrestaurant, traiteurdienst en verschillende partnerships op foodevents met de focus op kwaliteit en afkomst van de producten. De ingrediënten in hun gerechten staan centraal. Pure smaak en no-nonsense food zijn hun favorieten. Bij FABRIQUE toveren Sam D’Huyvetter en Nina De Cuyper een grootstedelijke mix van klassiekers uit hun mouw gaande van woodoven pizza’s en bites to share tot cocktails en biertjes, allemaal met een eigen twist. In het secret garden-gedeelte kan je bovendien genieten van een uitgebreide uplevel grill experience.

Met Levi Party Rental en Bevas Events

LEVI tovert de vroegere oude kleurfabriek en nu feestzaal Blanc Fixe om tot de hotspot rond Gent met een zomerse urban jungle en ontmoetingsplaats in de secret garden. Gezellige bubbels, bar, friendstable, groen en hopen gezelligheid staan centraal.

Eventbureau Bevas Events stelt ten slotte zijn kennis en oog voor detail ten dienste van dit zomerconcept. Het Gentse bedrijf heeft vele jaren ervaring in de corporate en privésector. “Niks is mooier dan mensen samen te brengen, het is perfect mogelijk om Corona-proof met vrienden en familie samen te komen rond een gezellige lekkere tafel”, aldus Patrick Vermaerke. “Allemaal samen, maar toch elk in zijn eigen personal bubble”.