Back to top
  • FÆK verhuurt planten met passie en durf. Zonder gesnoei.

     

    What’s in a name… FÆK verhuurt artificiële bomen, -planten en -bloemen van de hoogste kwaliteit. Elk event is voor ons een andere, bijzondere gelegenheid om een groene omgeving op maat te creëren. Verwacht je niet aan een jungle vol plastiek, wel aan stijlvol, levensecht groen. 

     

    www.faek.be

Verhuur van planten en decoratie

Een feest is nooit helemaal af zonder de juiste decoratie. Met een streepje sfeerverlichting en een vleugje groen geeft u uw feestlocatie net dat tikkeltje meer. Voor de verhuur van alle soorten planten en decoratie moet u bij Levi Party Rental zijn!

Gek van groen

Wij zeggen ‘doen’ als het gaat om groen! Zorgvuldig uitgekozen bloemen, planten en zelfs bomen creëren instant sfeer. Ons merk FÆK heeft originele, artificiële bomen, planten en bloemen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en verzorgen of bladeren opvegen is niet nodig! Ook voor de verhuur van vazen en potten in alle soorten en maten kunt u bij Levi Party Rental terecht.

Steek uw licht bij ons op

Een ander belangrijk decoratiemateriaal is verlichting. Of u nu droomt van sfeervolle kandelaars, romantische kroonluchters, hippe ledverlichting, landelijke lantaarns of elegante tafellampjes, wij hebben het in huis. Vind u niet direct wat u zoekt? Contacteer onze experts, zij helpen u graag.

Ontdek ons aanbod

Bekijk ons aanbod planten en decoratie voor verhuur of contacteer ons voor een item op maat. Onze experts staan steeds paraat met een woordje advies. Samen tillen we uw feest naar een hoger niveau!