Levi Party Rental stelt 3 nieuwe tafels en bijlage catalogus voor!

(Via Eventnews.be)

 

Op vraag van de klanten zocht (en vond) Levi Party Rental niet minder dan drie tafels met een natuurlijker, warmer karakter dankzij hout.

In afwachting van de nieuwe cataloog die eind dit jaar verschijnt, heeft de specialist in verhuur van feestmateriaal en feestartikelen alvast een bijlage gemaakt met de nieuwe producten.

De eerste ontdekking die Levi aan het programma kon toevoegen, was 'Woody'. Deze houten tafel + bank is handgemaakt uit massief eikenhout, waardoor elk stuk werkelijk uniek is. Het hout werd bovendien behandeld tegen vlekken. Tafel en bank zijn volledig opplooibaar en geschikt voor 8 personen.

De twee andere nieuwigheden, 'Queens' en 'Manhattan', werden in eigen atelier ontworpen en geproduceerd. Queens brengt een natuurlijkere variant op de alom gekende U-tafel en is geschikt voor 8 personen. Manhattan is een volledig nieuw model dat ietwat de retrotoer op gaat. Aan deze tafel kunnen 12 personen zitten. Manhattan past overigens perfect bij Eames stoelen. Zowel Manhattan, Queens als Woody zijn exclusief bij Levi Party Rental verkrijgbaar.

Alle tafels worden geleverd in praktische karren en zijn voorzien van een nieuw systeem om de poten snel en stevig te kunnen monteren. Resultaat is niet alleen een mooie, maar ook heel stabiele tafel.

In afwachting van de nieuwe cataloog die eind dit jaar verschijnt, heeft Levi alvast een bijlage gemaakt met de nieuwe producten.

De kunt u downloaden via deze link.