Levi Party Rental ondersteunt food & beverage op Tomorrowland!

(Via Eventnews.be)

 

Tomorrowland is niet alleen muzikaal een wereldberoemd festival, ook op vlak van culinair festivalfood gooit het dancegebeuren, dit jaar verspreid over twee weekends, hoge ogen. Topchefs tekenen er graag present en willen uiteraard enkel met het beste materiaal werken.

Levi Party Rental investeert graag mee en bediende de chefs op hun wenken. Samen streven ze hetzelfde doel na: de kwaliteit nog beter maken.

Het culinaire aanbod op Tomorrowland neemt elk jaar toe en ook het assortiment van Levi Party Rental groeit mee met de vraag van het festival. In totaal leverde het verhuurbedrijf niet minder dan 12 vrachtwagens boordevol keukenmateriaal voor de volledige catering van ID@T in eigen beheer.

Levi Party Rental stond in voor het materiaal voor het bereiden en serveren van pizza's, pasta's, fries, de ondertussen befaamde gourmet burgers stands en de talrijke andere foodstands. Topchefs zoals Pepe Giacomazza (pizza's), Sergio Herman (het volledige Secret restaurant), Wout Bru (keuken en servies voor het VIP-deck), Dominique Persoone, Wim Ballieu, Roger Vandamme en Wout Bru (B-EAT, Music Meets Food) hebben twee weekends lang met keukenmateriaal van Levi gewerkt en hun eten geserveerd op de borden van Levi.

Maar niet alleen de bekende namen en hun gasten maakten gretig gebruik van het materiaal van Levi. Ook het keukenmateriaal en het servies voor niet minder dan 30.000 maaltijden voor de crew en de artiesten stak allemaal in de vrachtwagens van Levi .

Daarnaast zorgde het enthousiaste team van Levi Party Rental ook voor twee weken permanentie op en rond de festivalsite en voor probleemoplossing 'à la minute', evenals voor de dagelijkse verdeling van alle materiaal tot bij de juiste standen.

Kortom: Levi Party Rental stond de hele tijd met man en macht paraat om de 'food & beverage'-afdeling bij te staan zodat deze altijd en overal volledig op de juiste ondersteuning kon rekenen.