Levi Party Rental neemt succesvolle start van een druk 2014!

(Via Eventnews.be)

 

Met de ploegvoorstelling van het Omega Pharma – Quick-Step-team in het Vlaams Wielercentrum Eddie Merckx nam Levi Party Rental een succesvolle start van wat er nu al uitziet als een bijzonder druk jaar.

De komende weken en maanden staan immers nog verschillende spraakmakende gebeurtenissen op het programma.

Op 14 januari 2014 stond Levi Party Rental, samen met Ask Me 360°Logistics, in voor de volledige inrichting en de op- en afbouw van de ploegvoorstelling van het wielerteam Omega Pharma - Quick-Step. De klant hoefde zich ook deze keer absoluut geen zorgen te maken en kreeg vooraf een duidelijk beeld van het evenement te zien. Levi Party Rental zorgt immers vooraf voor een 3D-voorstelling van de ruimte mét de gekozen materialen zodat de klant met eigen ogen kan zien hoe het evenement er zal uit zien. Op basis daarvan wordt een plan opgesteld zodat bij de opbouw alles snel én perfect kan geplaatst worden. Levi party Rental gaat daarbij geen enkele vraag of wens uit de weg. Voor dit evenement vroeg de klant bijvoorbeeld om het kleur van het logo te integreren in de inrichting van de ruimte. Levi Party Rental, meer bepaald de nieuwe afdeling Levi +, ontwierp hiervoor nieuwe scheidingswanden in het specifieke kleur van het Omega Pharma - Quick-Step-logo.

Overigens bracht het team van Levi Party Rental een heus huzarenstukje voor mekaar in het Wielercentrum Eddie Merckx. Niet enkel de enorme omvang van het evenement maar ook de wielerpiste zelf zorgde ervoor dat de opbouw geen klein bier was. Dankzij de ervaring en knowhow van Levi Party Rental werd de opdracht in samenwerking met de logistieke partners tot een perfect einde gebracht. Hoe alles precies in zijn werk ging, kan u bekijken via deze videolink

Dat Levi Party Rental zich prima thuis voelt in wielermiddens blijkt uit de volgende opdracht, met name de Ronde Van Vlaanderen. Net zoals vorig jaar levert Levi Party Rental de volledige inrichting van de tenten op de Kwaremont en bij de aankomst in Oudenaarde. Bovendien wordt een nieuwe tent geplaatst op de Hotond. Samen met nog verschillende andere projecten langs het parcours is de omkadering van het feestelijke gebeuren goed voor niet minder 40 trucks aan materiaal. En er is meer: alles wordt vakkundig geleverd ,opgebouwd ,afgebouwd en opgehaald binnen de korte tijdspanne van 6 dagen!

Beide events betekenen de start van een zeer druk seizoen met verder op het menu onder meer Flanders Horse Event, twee weekends Tomorrowland, Rockvillage en komend weekend al de Omloop het Nieuwsblad. Het is slechts een greep uit de komende events waar de klant traditiegetrouw op de perfecte service en kwaliteit van Levi Party Rental zal kunnen rekenen.

Ondertussen werd ook hard gewerkt aan de catalogus die voortdurend wordt aangevuld. Levi Party Rental vernieuwt ook dit jaar een aantal artikelen en voegt daar de lancering van een aantal nieuwe luxe meubels aan toe. De gehele U-tafel lijn zal vernieuwd en uitgebreid worden met een beter en lichter systeem. Zo is de klant steevast verzekerd van kwalitatief materiaal. De nieuwe modellen zullen binnenkort gepresenteerd worden. Houd dus de website enFacebook-pagina van het bedrijf zeker in de gaten. Binnenkort verschijnt overigens een speciale bijlage bij de catalogus met tal van nieuwe producten en wordt onverkort verder gewerkt aan een nog vollere catalogus. Ook hierover mag u binnenkort meer info verwachten.