Levi Party Rental maakt indruk op Flanders Horse Event!

(Via Eventnews.be)

 

Van 6 tot 10 augustus vond op het domein van stoeterij d'Heyboght in Beervelde de 9de editie van de internationale jumping CSI d'Heyboght plaats.

Levi Party Rental, al enkele jaren een trouwe leverancier op dit gerenommeerde hippische event, zorgde voor de totaalinrichting van de VIP-tenten en stuurde niet minder dan 16 vrachtwagens boordevol materiaal naar de stoeterij.

Samen met de Belgian Warmblood Foal Auction maakt de internationale jumping CSI d'Heyboght deel uit van het Flanders Horse Event dat in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot een vooraanstaand en toonaangevend evenement voor de paardensport in België.

Bezoekers, bedrijven, topsporters en paardenfokkers uit België en uit het buitenland, allemaal komen ze op Flanders Horse Event aan hun trekken. Het programma telt niet alleen verschillende wedstrijden, maar ook veel randanimatie, eet- en drinkgelegenheden, een kinderdorp en tal van vip-mogelijkheden. Levi Party Rental stond borg voor de complete VIP-inrichting met zowel de locaties voor de VIP-diners, de business units als de cocktailbar, de Clintonbar en het restaurant voor het publiek. Het culinaire gedeelte betekende niet minder dan 1.000 couverts per dag en dat vier dagen lang.

Het team van Levi Party Rental bouwde het VIP-gebeuren, inclusief de inrichting, op in een mum van tijd. Hoe dat zo snel zo goed kon? Simpel: om een vlotte opbouw en de juiste plaatsing van alle materiaal te garanderen, werd het volledige terrein met tenten én meubilair in 2D en 3D uitgetekend. Deze manier van werken is een nieuwe service die Levi Party Rental aan haar klanten aanbiedt. Het zorgt niet alleen voor een vlot verloop van de activiteiten, de klanten kunnen nu ook op voorhand zien hoe hun evenement er zal uitzien.