Een feestje organiseren begint met verhuur van tafel en stoelen!

Een feestje organiseren? Leuk! Maar een feest bouwen is een serieuze business. Het vraagt een degelijke voorbereiding, een nauwgezette organisatie en een weldoordachte materiaalkeuze. Alleen dan kan u zeker zijn van een geslaagd event.

In de loop der jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd als specialist in het verhuren van feestmateriaal. Onze klanten appreciëren onze permanente beschikbaarheid en snelle interventiecapaciteit. En dit zowel voor particuliere als bedrijfsfeesten en -evenementen. We beseffen dan ook maar al te goed dat een knalfeest staat of valt met de juiste feestbenodigdheden. Steeds meer gerenommeerde evenementenbureaus en cateringbedrijven doen een beroep op onze excellente service.

Daarom kan u bij ons terecht voor verhuur van tafel en stoelen, glazen, borden en bestek, keukentoestellen of een bar.

Maak indruk op uw gasten: met het juiste feestmateriaal

Wil u uw fuif nog naar een hoger niveau tillen? Wat dacht u van: lounge zetels, ijsemmers of vuurmanden? Ook door een ijskast of diepvriezer te huren, maakt u gegarandeerd indruk op uw gasten! Of verras de allerkleinsten met een ijskar!

Ons team van 40 enthousiaste medewerkers doet er alles aan om van uw receptie, cocktailparty, tuinfeest of babyborrel een knalfeest te maken. Bovendien zijn we altijd mee met de laatste trends in het feestgebeuren. Zo wordt ons assortiment voortdurend uitgebreid en vernieuwd.

Een bescheiden feest of een groots gebeuren? Dat maakt voor ons niet uit. We beschikken over een uitgebreid wagenpark van 20 voertuigen, waardoor we in staat zijn om altijd een feilloze service te leveren. Elke dag opnieuw. Elk uur van de dag. Waar ook in België. Bovendien houden 3 industriële wasstraten al ons servies en onze couverts onberispelijk proper.

Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe toonzaal. Of snuister eens tussen onze diverse feestartikelen op onze website. Vindt u niet meteen wat u zoekt om uw feestje te organiseren? Aarzel niet om ons te contacteren.